The Gift Nugget

The Start of a Bespoke Jewellery Design Journey Geef je geliefde het beste cadeau ever: Een betoverend goudklompje waar diegene een speciaal voor hem/haar ontworpen sieraad van kan laten maken volgens diens unieke wensen.

The Gift Nugget werkt als een cadeaubon. Het is een 14 karaat goudklompje van 2,3 gram dat symbool staat voor een custom-made sieraad, ontworpen en geproduceerd in studio Martine Viergever.

The Start of a Bespoke Jewellery Design Journey

Goud. 4,6 Miljard jaren geleden onststond het uit een supernova, een explosie van een ster, groter dan de zon. Vanuit het heelal is het goud dat hier ontstond op onze aarde neergedwarreld. Sindsdien is het hier.

Stel je voor welke reis dit goudklompje achter de rug heeft. Welke ervaringen en indrukken het door eeuwen, decennia en jaren heeft opgedaan. En welke vormen het aannam, in al deze tijd. Van een sieraad uit het oude Egypte tot een telefoononderdeel.

Dit vers gegoten goudklompje in dit doosje begint zijn leven hier nogmaals opnieuw. Dit keer in jouw handen. Dit goud zal je vergezellen gedurende jouw persoonlijke reis. Het wordt een drager van jouw ervaringen en indrukken die jouw karakter en stijl vormen. Wat begon als ruw materiaal kan van alles worden.

Jij besluit wat het wordt.

 

Hoe werkt het?

1. Bestel The Gift Nugget

Bestel The Gift Nugget hier: martineviergever.com/product/the-gift-nugget.

Geef het maximal te besteden bedrag aan en betaal een voorschot van 300 euro voor een goudklompje en 150 euro voor een zilverklompje. Dit is een voorschot op het materiaal, het ontwerp en de productie van het sieraad. De hoogte van het voorschot is gebaseerd op het minimum orderbedrag voor een gouden of zilveren custom-made sieraad. Denk hierbij aan een delicate ring of oorbel.

The Start of a Bespoke Jewellery Design Journey

2. Ontvang de Gift Nugget

Je ontvangt per post een betoverend 14 karaat gouden goud- of zilverkompje in een doosje, mooi verpakt voor jouw geliefde. Het is ook mogelijk The Gift Nugget in de studio op te halen.

 

3. Doe de Gift Nugget cadeau

Doe je geliefde The Gift Nugget cadeau en verras haar met de cadeaubon om een custom-made sieraad te laten maken. In het doosje vinden jullie een korte uitleg over de te nemen stappen om de cadeaubon in te wisselen.

 

4. Maak een afspraak

Email info@martineviergever.com om een datum te prikken voor een bezoek aan de studio. Live chat, telefoon of email is ook mogelijk!

 

5. Uitwisselen van ideeen

Tijdens de afspraak zullen we de wensen in kaart brengen en ideeen uitwisselen. Neem inspiratiemateriaal mee als je dit hebt. Breng The Gift Nugget mee, want dit kan deel uitmaken van het benodigde materiaal om het op maat gemaakte sieraad uit te voeren.

 

6. Ontwerp & prijs

Tijdens de volgende stap zal het ontwerp definitief worden gemaakt en zal ik aan de gever van The Gift Nugget het definitieve bedrag communiceren. Wanneer de offerte akkoord is, zal ik het ontwerp uitvoeren.

 

7. Contact

Ik neem contact op met de gever zodra het sieraad klaar is en we overleggen hoe de gever het sieraad aan zijn/haar geliefde wil presenteren.

 

The Start of a Bespoke Jewellery Design Journey

Prijsbepaling

Om een gevoel te krijgen van wat een custom-made traject kost, het volgende:
Een custom-made sieraad heeft een eigen prijsrange. Een custom-made traject is een tijdsintensief traject waaruit 1 uniek stuk voortkomt. Een custom-made sieraad is vaak ‘one of a kind’, waardoor research-, ontwerp- en ontwikkelingskosten door 1 sieraad worden gedragen.

 

De prijs wordt bepaald door:

 • het materiaal (in volgorde van waarde: zilver, verguld zilver of meerdere kleuren en karateringen goud ex- of inclusief edelstenen)
  het gewicht van het materiaal (de grootte van het sieraad; bijvoorbeeld het verschil tussen een ring of armband, of een dunne of dikke ring)
  de complexiteit van het ontwerp
  het aantal afspraken om tot een definitief ontwerp te komen
  de helderheid van de wensen van de klant
  de zilver/goudkoers van dat moment
 • Een custom-made ontwerp is haalbaar vanaf

 • 150 euro in zilver

300 euro in goud

Denk hierbij aan een delicate ring of oorbel

Voor vragen over dit product, neem gerust contact op info@martineviergever.com

Order now!

concept i.c.w. Iñiy Sanchez